Coșul dvs

ladanut.md colectează și informațiile personale ale utilizatorilor site-ului pentru furnizarea și serviciile noastre, precum și pentru a furniza informații despre noile produse și promoții oferite.

  1. Date personale colectate

Datele personale colectate includ, dar nu se limitează la, numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa de facturare și de livrare, numărul de telefon și informații privind istoricul comenzilor.

  1. Colectarea datelor personale

Datele personale pot fi colectate prin intermediul formularelor de ajutor și de comandă, prin intermediul cookie-urilor și al altor tehnologii similare, precum și prin intermediul partenerilor noștri de afaceri.

  1. Utilizarea datelor personale

Utilizam datele personale pentru a colecta o procesa si a livra comenzile plasate de utilizatori, pentru a-ti beneficia si pentru a informa utilizatorii despre noutatile si ofertele noastre. Datele personale pot fi folosite și în scopuri de marketing și publicitate.

  1. Protecția datelor personale

ladanut.md se angajează să protejeze datele personale ale utilizatorilor și să nu le divulge către terți fără acordul explicit al acestora, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Toate datele personale sunt stocate pe servere securizate și accesul la acestea este limitat la persoanele autorizate.

  1. Modificări

Politica de confidențialitate a magazinului online ladanut.md poate fi actualizată când în când. Toate modificările vor fi publicate pe site și vor fi aplicate în momentul publicării.

  1. a lua legatura

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să nu contactați prin formularul de contact disponibil pe site.