Your Cart

  1. Obiectul contractului: Magazinul online La Dănuț, înregistrat conform legii, oferă spre vânzare produse alimentare, în conformitate cu prezentul regulament.

  2. Produsele: Magazinul online La Dănuț comercializează produse alimentare, conform descrierii și specificațiilor afișate pe site-ul magazinului.

  3. Prețurile: Prețurile produselor sunt afișate în lei, includ TVA și nu includ costul transportului. Magazinul își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor fără o notificare prealabilă.

  4. Comenzile: Prin plasarea unei comenzi, clientul își exprimă acordul de a achiziționa produsele comandate și de a plăti contravaloarea acestora. Comanda este considerată acceptată de către magazin doar după confirmarea acesteia prin email.

  5. Plata: Plata produselor se poate prin (cash la curier sau card la curier) metodele de plată acceptate de magazin. Produsele comandate vor fi achitate la primirea comenzii

  6. Livrarea: Produsele comandate vor fi livrate la adresa specificată de către client în momentul plasării comenzii. Costurile de livrare vor fi suportate de client și vor fi afișate în momentul plasării comenzii.

  7. Returnarea produselor: Produsele alimentare nu pot fi returnate din motive de igienă și siguranță alimentară. Produsele nealimentare pot fi returnate în termen de 14 zile de la primirea lor, dacă nu corespund descrierii afișate pe site-ul magazinului.

  8. Confidențialitatea datelor: Magazinul online de patiserie respectă confidențialitatea datelor personale ale clienților și se angajează să le protejeze conform legii.

  9. Litigii: Orice litigiu între client și magazinul online de patiserie va fi soluționat pe cale amiabilă. În caz contrar, litigiul va fi soluționat conform legislației Republicii Moldova în vigoare.

  10. Modificări: Magazinul online de patiserie își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament fără o notificare prealabilă. Orice modificare va fi publicată pe site-ul magazinului și va fi aplicată din momentul publicării.