Your Cart

ladanut.md colectează și utilizează informațiile personale ale utilizatorilor site-ului pentru a furniza și îmbunătăți serviciile noastre, precum și pentru a informa utilizatorii despre noile produse și promoțiile oferite.

  1. Date personale colectate

Datele personale colectate includ, dar nu se limitează la, numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa de facturare și de livrare, numărul de telefon și informații privind istoricul comenzilor.

  1. Colectarea datelor personale

Datele personale pot fi colectate prin intermediul formularelor de înscriere și de comandă, prin intermediul cookie-urilor și a altor tehnologii similare, precum și prin intermediul partenerilor noștri de afaceri.

  1. Utilizarea datelor personale

Utilizăm datele personale colectate pentru a procesa și a livra comenzile plasate de utilizatori, pentru a îmbunătăți serviciile noastre și pentru a informa utilizatorii despre noutățile și ofertele noastre. Datele personale pot fi folosite și în scopuri de marketing și publicitate.

  1. Protecția datelor personale

ladanut.md se angajează să protejeze datele personale ale utilizatorilor și să nu le divulge către terți fără acordul explicit al acestora, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Toate datele personale sunt stocate pe servere securizate și accesul la acestea este limitat la persoanele autorizate.

  1. Modificări

Politica de confidențialitate a magazinului online ladanut.md poate fi actualizată din când în când. Toate modificările vor fi publicate pe site și vor fi aplicate din momentul publicării.

  1. Contact

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact disponibil pe site.